Gratis aktiviteter

Ved Agger Tange Feriecenter har vi en række gratis aktiviteter til alle aldre.

Der er et væld af oplevelser og aktiviteter både indendørs og udendørs.

Som gæst kan du gratis gøre brug af:

- Svømmehal og sauna
- Bordtennis
- Tennisbane
- Fodboldbane
- Boldbane
- Minigolfbane
- Legeplads med hoppepude, vippe og gynger
- 2 store grill ved centerbygningen (i skoleferien)

SVØMMEHAL OG SAUNA

I Agger Tange Feriecenter finder du en hyggelig svømmehal med en dejlig sauna. I svømmehallen er der en stor pool og et børnebassin ved siden af. Læs mere her.

BORDTENNIS

Er du konkurrencemenneske? Så har du nemlig mulighed for at udfordre din familie eller vennerne i bordtennis.
Der er kun adgang til bordtennis i perioder.

LEGEPLADS 

Legepladsen er primært for de yngre medlemmer af familien. Her finder du både sandkasse, legehus, gynger, vipper, rutsjebane og hoppepude.

Lad de små more sig, mens du sidder og slapper af med en god bog, en kop kaffe eller får en hyggesnak med de andre forældre på pladsen.

TENNIS

I forbindelse med legepladsen finder du også aktiviteter for de lidt større børn – blandt andet en tennisbane. Bolde og ketchere kan lånes i receptionen, men du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dine egne.

MINIGOLF

En af de mest populære aktiviteter er vores minigolfbane. Minigolfbanen er placeret umiddelbart bag centerbygningen, og der kan hurtigt gå et par timer med at få bolden i hul på alle banerne. Bolde og køller findes i receptionen.

BOLDBANER

Du har mulighed for at låne en fodbold eller volleyball, hvor du kan tage en kamp på vores fodboldbaner og beach volleyballbaner. Bolde får du udleveret i receptionen.