Lejebetingelser | Agger Tange Feriecenter

1 uge fra 2.995 danske kroner

Priser fra 1.995 DKK pr uge
Se prisliste »
- kan også lejes for enkeltdage

Seniorrabat 15 %

gælder personer over 60 år
undtagen ugerne 26-33

Lejebetingelser

Ankomst og afrejse

Ankomst kan finde sted efter kl. 15.00 på ankomstdagen som anført i lejebeviset. Afrejse skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen som anført i lejebeviset.

Ophold

Lejemålet inkluderer fri rådighed over lejeboligen og dens udstyr i lejeperioden. Gratis adgang til stort set alle fritidsfaciliteter på feriecenteret (hvor ikke andet er anført).

Rengøring

Den daglige rengøring påhviler lejeren selv. Rengøringsrekvisitter findes i lejlighederne.
Slutrengøring er inkl. udlejningsprisen.

Lejerens ansvar

Lejeren er forpligtet til at respektere og overholde ordensbestemmelser, som gælder for feriecentret. Lejeren hæfter fuldt ud for lejlighedens inventar. Mangler og beskadigelser påført af lejeren afregnes ved afrejsen. Den person, der har indgået lejemålet, hæfter for skader forvoldt i lejeperioden af øvrige beboere i lejligheden. Lejligheden må maksimalt beboes af det antal personer, der er angivet i prislisten.

Reklamation

Eventuelle reklamationer skal fremsættes umiddelbart i receptionen. Krav om erstatning skal skriftligt meddeles Agger Tange Feriecenter inden en måned efter afrejse.

Sengelinned og opredning

Der kan lejes sengelinned, eller dette kan medbringes. Et sæt sengelinned består af lagen, pudebetræk, dynebetræk, 2 frottéhåndklæder og et viskestykke.
Opredning kan forudbestilles mod gebyr.

Husdyr

Kæledyr som hund eller kat, kan medbringes i nogle lejligheder mod et tillæg.

Sommerferie ved vestkysten | Webdesign: 5i media