Naturferie i Danmark

1 uge fra 2.995 danske kroner

Priser fra 1.995 DKK pr uge
Se prisliste »
- kan også lejes for enkeltdage

Seniorrabat 15 %

gælder personer over 60 år
undtagen ugerne 26-33

Naturferie

Drømmer du om en naturferie i Danmark? Så er Agger Tange Feriecenter stedet, der har de rette rammer for din ferie.

Naturen omkring vores ferieboliger er nemlig helt speciel. Faktisk er naturen så storslået, at dele af Agger Tange blev udnævnt til nationalpark i 2007. Så lejer du en af vores billige ferieboliger ved Vesterhavet, får du Danmarks første nationalpark Nationalpark Thy som nærmeste nabo.

100 meter til stranden

I området omkring feriecentret er der en lang række fantastiske naturoplevelser – med Vesterhavet som den mest prominente. Kun 100 meter fra ferieboligerne finder du den vestjyske kyststrækning med de smukke klitter, sandstrande, brænding og dyreliv.

Naturattraktioner

Naturen ved Agger Tange Feriecenter er meget mere end blot Vesterhavet: Her er et meget rigt fugleliv. Faktisk er Agger Tange udpeget som EU-fuglebeskyttelsesområde. Cirka 1 times kørsel fra feriehusene finder du attraktioner som fx Bulbjerg, der er Danmarks eneste fuglefjeld. Fjeldet har et et fantastisk fugleliv, og på den 47 meter høje klint, der rejser sig lodret op af Vesterhavet, kan du opleve et fugle- og dyreliv, der ikke findes andre steder i Danmark.

Aktiv ferie i naturen

I området lige udenfor din feriebolig er der i tusindvis af små vandrestier i Nationalpark Thy, der kan garantere den aktive gæst en fantastisk ferie rundt i det skønne naturområde ved Agger Tange, uanset om det er som gående, løbende eller cyklende naturelsker.

Sommerferie ved vestkysten | Webdesign: 5i media