Museer | Agger Tange Feriecenter

1 uge fra 2.995 danske kroner

Priser fra 1.995 DKK pr uge
Se prisliste »
- kan også lejes for enkeltdage

Seniorrabat 15 %

gælder personer over 60 år
undtagen ugerne 26-33

Museer

Vorupør Museum

Vorupør Museum

I det gamle bådeværft i den hyggelige fiskerby, Vorupør, er i dag indrettet museum. Museet udstiller gamle bådebyggemaskiner, ligesom du kan få indblik i teknikker, materialer og livet som bådebygger gennem tiden.

Du finder også historien om byen Vorupør, set fra både lokale og udefrakommendes perspektiv.

Læs mere om Vorupør Museum »

Thisted Museum

Thisted Museum

Thisted museum ligger i centrum af Thisted, og udstiller fund fra Thy's oldtid. En del af udstillingen viser også Thisted i midten af 1800-tallet, da byen oplevede transformationen til købstad, med alt hvad det indebar af fordele og ulemper.

Læs mere om Thisted Museum »

Heltborg Museum

Heltborg Museum

Heltborg Museum udstiller kunstværker af de kendt Thy-kunstnere Jens Søndergaard, Leo Estvad og Ellen Raadal.

Ud over kunstværkerne er her også et egnshistorisk museum, der fortæller historien om landbruget i Thy, samt en jernaldergård, hvor livet dengang hvert år i juli måned levendegøres.

Læs mere om Heltborg Museum »

Sneglehuset i Thyborøn

Sneglehuset i Thyborøn

Sneglehuset i Thyborøn er en must-see seværdighed for hele familien.

Sneglehuset er et snegle- og flaskeskibsmuseum, der adskiller sig ved, at hele bygning – både ude og inde – er beklædt med snegle og muslingeskaller, der er sat i sindrige og sirlige mønstre.

Blot 100 meter fra Sneglehuset finder du også Thyborønfæstningen – en fæstning fra 2. Verdenskrig, der består af ca. 100 individuelle bunkers.

Læs mere om Sneglehuset i Thyborøn »

Fiskerhuset i Agger

Fiskerhuset i Agger

Fiskerhuset i Agger er kendt for at vise, hvordan fiskere boede i området i midten af 1700-tallet. Huset er fredet og meget besøgt af både historikere, arkitektspirer og nysgerrige sjæle.

Huset siges at repræsentere en hustype, der er brugt meget nord for Limfjorden, og som har sine rødder i Oldtiden. Fiskerhuset i Agger har desuden et "søsterhus", der blev nedbrudt og flyttet til Nationalmuseet i 1925.

Læs mere om Fiskerhuset i Agger »

Bellis kystbåd i Klitmøller

Bellis kystbåd er en restaureret fiskerbåd af typen, der blev brugt da man fiskede fra stranden. Fiskerbåden viser, hvordan fiskeri foregik, inden computere gjorde deres indtog i styrhuset, og alle er velkommen til at gå på opdagelse ombord.

Læs mere om Bellis kystbåd i Klitmøller »

Faddersbøl Mølle

Faddersbøl Mølle er en gammel mølle i hollandsk stil, og er bygget i 1861. Udstillingen i møllen fortæller historien om det omkringliggende landskab, om møllen samt om mølledrift i 1800- og 1900-tallet.

Læs mere om Faddersbøl Mølle »

Doverodde Købmandsgård

I 1850'erne stod den store, flotte købmandsgård ved Doverodde færdig og klar til brug, og i dag fortæller udstillingerne og bygningerne historien om købmandsskabet i Thy fra dengang og til i dag.

I tilknytning til museet er der også mulighed for at prøve en masse aktiviteter, herunder kajak, rapelling fra det 42 meter høje tårn, guidede ture i naturen, samt restaurant.

Læs mere om Doverodde Købmandsgård »

Sommerferie ved vestkysten | Webdesign: 5i media