Golf | Agger Tange Feriecenter

1 uge fra 2.995 danske kroner

Priser fra 1.995 DKK pr uge
Se prisliste »
- kan også lejes for enkeltdage

Seniorrabat 15 %

gælder personer over 60 år
undtagen ugerne 26-33

Golf

Er en god ferie for dig lig med at besøge forskellige baner, så skal du ikke snyde dig selv for en golfferie på Agger Tange Fericenter. Med sin beliggenhed i Thy ved Vesterhavet har du rig mulighed for at udforske de mange golfbaner, der ligger i området. Den nærmeste golfbane ligger kun 15 minutters kørsel fra feriecentret, så der er rig mulighed for at tage 19. hul på vores hyggelige solterrasser.

Nordvestjysk golfklub

Nordvestjysk golfklub

Beliggende i Nystrup Klitplantage ligger den 40 år gamle golfklub, med sit hyggelige klubhus i sort træ.

Golfklubben råder over to baner:
1.) 6 hullers par 3-bane (Klitmøllerbanen). Banen betegnes som "svær for uøvede spillere". 2.) 8 hullers udfordrende bane i kuperet terræn. Banen betegnes som "svær".

Besøg Nordvestjysk golfklub's hjemmeside »

Pay & Play Golf - Vigsø Bugt

Pay & Play Golf - Vigsø Bugt

Vigsø Bugt's Pay&Play golfbane er en 9-hullers bane i nuturlige omgivelser, og naboerne er marehalm, lyng og høje træer.

Banen kan benyttes af både begyndere og øvede, og de lover at alle vil blive udfordret af den. Det er også muligt at prøve kræfter med en golfsimulator.

Sydthy Golfklub, Hurup Thy

Sydthy Golfklub, Hurup Thy

Lige mellem Hurup og Vestervig finder du Sydthy Golfklub. Klubben råder over en 18-hullers golfbane af høj kvalitet, samt en 6-hullers par 3-bane, en driving range, en indspilsgreen og en puttinggreen.

Besøg Sydthy Golfklubs hjemmeside her »

Sommerferie ved vestkysten | Webdesign: 5i media