Fiskeri | Agger Tange Feriecenter

1 uge fra 2.995 danske kroner

Priser fra 1.995 DKK pr uge
Se prisliste »
- kan også lejes for enkeltdage

Seniorrabat 15 %

gælder personer over 60 år
undtagen ugerne 26-33

Fiskeri

Thy har nogle af Danmarks – måske endda Nordens bedste muligheder for at udforske havets mangfoldighed med fiskestang. Husk varmt tøj og tungt grej!

Det gule rev

Gå ombord på en af de store kuttere, der daglig sejler seriøse lystfiskere ud til en dyst med kæmpefiskene på Det Gule Rev. Et fiskeri, der kræver sin mand/kone – og søsygetabletter! Sejl med båd fra Hanstholm til”Det Gule Rev”.

Havfiskeri

Du kan også prøve kræfter med fiskene fra eksempelvis områdets høfder og moler. Specielt Agger Tange, molen i Vorupør, Hanstholm østre mole og Roshage nord for Hanstholm Havn anbefales af kendere. Kyststrækningen langs havet ved Agger Tange byder på et fint fiskeri efter fladfisk, hornfisk, torsk, sej og makrel og i sensommeren også multe og havbars.

Fjord, sø og å

Limfjorden er ofte venligere indstillet, hvad angår vindstyrke, end Vesterhavet. Både fiskearter som havørred, sild og hornfisk gemmer sig under vandspejlet i Limfjorden.
Eller hvad med at prøve kræfter med de viljestærke ferskvandsfisk? Her kan hele familien være med. Thy kan endda
prale af at have nogle af Danmarks reneste søer, og det er ikke engang en lystfiskerhistorie.

Regler og fakta

Danmark har gennem de sidste mange år gjort et stort arbejde for at bevare og forbedre miljøet. Det har betydet at både åer, søer, kystlinien og havet omkring Danmark i dag vrimler med sprællende fisk.

Sommerferie ved vestkysten | Webdesign: 5i media