Cold Hawaii Ultra
Lørdag d. 29 Sept.2018

Ultratrailløb på 50 miles eller 50 km i noget af Danmarks barskeste terræn fra Bulbjerg til Agger ad Vestkyststien, Nationalpark Thy.

Store dele af løbet foregår i Nationalpark Thy, der er Danmarks første nationalpark oprettet i 2007 og strækker sig over 244 km2 i det 12 km brede bælte fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. 

Cold Hawaii Ultra fremviser noget af den smukkeste og mest unikke natur i Danmark med en helt særlig kulturhistorie tilknyttet det barske landskab. Du vil under hele løbet bevæge dig ad Vestkyststien fra Bulbjerg til Agger, der primært følger den gamle Redningsvej, men som samtidig bringer jer ind på andre småstier i klitterne, ned på stranden, ind i plantagernes bjergfyr og gennem nogle af de små fiskersamfund, hvor kutterne stadig bliver trukket op på stranden.

Har du tidligere deltaget i Thy Trail Marathon vil du få en helt anden oplevelse, når området viser sig fra sin mere frodige side i de sene sommermåneder. 

Forvent ikke hurtige tider, men en oplevelse, der vil stå i mange år frem, når du begiver dig ud på 50 km eller 50 miles ultratrailløb i et helt unikt landskab. 

Læs mere og tilmeld dig/jer her

 

 

Cold Hawaii Ultra

Etapeløb Thy Trail
Lørdag+søndag d.10. - 11. nov. 2018

Løbet foregår på to distancer, der gennemføres i løbet af 2 dage:

  • 42 km (2x21 km)
  • 21 km (2x10,5 km)

Lørdag foregår 1. etape i Vilsbøl Plantage, der rummer nogle af de absolutte kerneområder i nationalparken: skov og sø. Her løbes gennem skov på grusveje, stier og teknisk MTB spor. Fantastisk trailløb i Thy

Søndag foregår 2. og sidste etape i Vorupør/Bøgsted Rende med et kuperet og smukt terræn, der domineres af renden og de små vindblæste og forkrøblede træer. Her løbes gennem klitheden, vindblæst plantage og på stranden.

Løbet stiller ingen overnatningsfasciliteter til rådighed, men sætter rammerne for et unikt etapeløb i Nationalpark Thy, hvor deltagerne ved at gennemføre begge etaper har løbet 42 eller 21 km. 

Læs mere og tilmeld dig / jer her.

 

Etapeløb Thy Trail

Thy Trail Marathon
Lørdag d. 23. feb. 2019

Deltag i Løbeshop Thy Trail Marathon på marathon, halvmarathon eller 11 km gennem Nationalpark Thy fra Lodbjerg Fyr til Klitmøller.

Ruten følger den gamle Redningsvej, men har mange afstikkere ind på andre småstier i klitterne, ned på stranden, ind i plantagernes bjergfyr og gennem nogle af de små fiskesamfund, hvor kutterne stadig bliver trukket op på stranden.

Forvent ikke hurtige tider, men en oplevelse for krop og sjæl som vil stå i mange år frem.

Tilmelding åbner d. 1. okt 2018 kl. 18:00

Læs mere her

Thy Trail Marathon